7 та 8 липня Закарпаття не потішить теплом. З ночі 7 липня синоптики попереджують про погіршення погодних умов на цій частині України. Тимчасове похолодання стане причиною значних дощів. Можливі також грози. Випаде до 29 міліметрів опадів. А в окремих частинах Закарпатської області очікується до 49 міліметрів. Окрім цього, спостерігатиметься зниження температури. Вночі 7 та 8 липня на гірських територіях стовпчики термометра зафіксуються на температурі в межах від +5 до +10 градусів. На іншій території очікуються позначки від +8 до +13 градусів вночі. Вдень 7 та 8 липня також буде прохолодно. Температура знизиться на 7-9 градусів і становитиме від 17 до 22 градусів тепла. Проте до кінця тижня знову очікується підвищення температур від +20 до +29 градусів вдень та від +10 до +18 градусів вночі.

Нагадаємо, раніше Харківська спека побила рекорд 66-річної давності і не збирається на цьому зупинятись.

Також сайт Знай.ua писав, що Закарпаття ризикує знову піти під воду - стихія вирує, синоптики в жаху. На Закарпаття йде грозовий фронт.

Як повідомляв сайт Знай.ua, стихія влаштує Львову пекельний тиждень - зливи, грім і град з яйце. Температура повітря піде на зниження.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще