За Закарпаття сталася неприємна історія. Мати взяла 9-річну дочку і пішла в ліс за грибами. Під час походу у дівчинки порвалася взуття. Мати нічого не придумала краще, ніж залишити дитину в лісі і піти додому за змінною парою. Про це пишуть Надзвичайні новини.

У матеріалі йдеться, що мати повернулася на місце, де залишила дитину і не знайшла дівчинку. Після недовгих пошуків вона звернулася в поліцію. Правоохоронці розшукали дитини недалеко від того місця. Дівчинка не отримала ушкоджень або травм.

Проте мама понесе відповідальність за залишення дитини в небезпеці і неналежне виконання батьківських обов'язків. В подальшому їй доведеться понести відповідальність, передбачену статтею 184 КУпАП.

Варто відзначити, що ще одне нещастя трапилося з 5-річною дівчинкою в Дніпрі. Тут дитина випала з вікна з-за того, що батьки відвернулися, як завжди, не витримала москітна сітка. Дитину забрали в дитячу лікарню і зараз медики борються за життя дівчинки. Ця історія обросла чутками про те, що нібито мати викинула дочка з вікна, але їх пізніше розвінчали. Дівчинка перебуває в лікарні.

У Києві хлопчик 9 років зник після походу в магазин. Дитину шукали 150 поліцейських і знайшли на кладовищі цілим і неушкодженим. Дитина розповів, що втік з-за того, що побоявся гніву батьків. Причиною могла стати втрата ключа від квартири.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі дитина випала з вікна 5 поверху.

Знай повідомляв, що в Києві зникла дитина 9 років із-за того, що втратив ключ.

Нещодавно Знай передавав, що в Кирилівці зникли троє дітей по дорозі до моря.