У ніч на понеділок, 6 липня, у Мукачеві Закарпатської області обстріляли з ручного протитанкового гранатомета (РПГ) оздоровчий комплекс "Аква Сіті".

Про це повідомляє mukachevo.net.

За інформацією від місцевих жителів, сама подія сталася близько 03:00 години ночі.

За попередніми даними, пошкоджено 7-9 скляних панелей самої будівлі та альтанки, які стоять біля будівлі, на одній з альтанок на даху застряг снаряд з РПГ, він не розірвався.

джерело: mukachevo.net
джерело: mukachevo.net

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Більше подробиць поки не відомо.

У поліції підтвердили факт обстрілу з гранатомета і повідомили, що кваліфікують інцидент як навмисне пошкодження майна шляхом вибуху.

джерело: mukachevo.net
джерело: mukachevo.net

"Повідомлення про інцидент надійшло в поліцію близько пів на четверту ночі. Прибувши за викликом, правоохоронці з'ясували, що невідомий потрапив з гранатомета на територію комплексу відпочинку. В результаті, пошкодження отримали металева конструкція приміщення басейну і альтанка, на якій пошкоджено дах", - йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Куля пробила вікно з дитиною - невідомі посеред дороги відкрили вогонь по сімейному авто

Як повідомляє портал «Знай.ua» Киянин зрешетив товариша з пістолета посеред вулиці – вісім куль, дивом вижив

Також «Знай.ua» писав, що У центрі Києва іноземці влаштували розбірки зі стріляниною, лікарі і копи мчали щодуху: "Комусь перерізали горло"